7 veckor kvar till 50 miles

Kategorier: /

Inlägget saknar kommentarer. (Kommentarera här)

Ännu en vecka närmare!
Mycket nöjd med att kunnat springa 40 km under lördagens långpass även om det fick bli i mycket långsamt tempo. Veckan som helhet landade på 70+ kilometer.
Jag började denna vecka med ett lätt pass under morgonen idag och skulle därefter hjälpa till att flytta, vid första lyftet smällde det till i ryggen (en rygg som stadigt blivit bättre under veckorna som gått) och sen låg jag ner, oförmögen att resa mig.
Jag har sedan mest stått och tittat på medan andra flyttat, andra som jag skulle avlasta för att dom kanske inte var i det skicket att dom borde lyfta för mycket. Det kändes inte speciellt bra och jag har försökt göra det jag kan med mer smärta som resultat.
Att ta sig upp ur soffan tog nyss 10 minuter och två välformulerade högljudda vrål om vad jag tyckte om min rygg. Men jag kan förhoppningsvis ge mig ut imorgon på lite intervaller och därmed återställa ryggens status till mer hanterbar.
Jag hoppas att jag kan uppskatta min rörlighet mer pga detta, men minnet är kort och det är alltid svårt att uppskatta det man har.
Som jag tidigare skrivit så måste dessa sista veckor utföras riktigt bra, jag kan inte förlora fler pass och min tidigare erfarenhet är att ryggen blivit avsevärt mycket bättre när jag rört på mig så det finns verkligen skäl att röra sig under veckan.