Dags att höja nivån

Kategorier:

Inlägget har en kommentar. (Kommentarera här)

Besöksfrekvensen har gått ner rätt mycket sedan GUM och kanske har bloggen spelat ut sin roll för min del också, i sin nuvarande form åtminstone. Den var något jag ville ha för att stå till svars inför mitt mål att springa 50 km.
Att bevisa att jag kommer att göra det jag publikt lovat. Jag kanske behövde den yttre motivationen, att stå till svars inför ett löfte.
Men jag har egentligen inte kommit långt alls på min resa, kanske är det få jag känner som springer mer än vad jag gör men det är ju inte dom jag ska jämföra mig med.
Det finns miljoner av människor som springer snabbare och längre än vad jag gör. Men inte heller dom ska jag jämföra mig med, jag ska jämföra mig med den bästa versionen av mig, den absolut bästa jag kan bli om jag verkligen ger allt. Hur nära den kan jag komma?!
Nu är det dags att börja lida under passen, jag kan inte stanna kvar på den här låga nivån jag är på.
Det finns lugna pass som ska vara fortsatt lugna, men det finns hårda pass som måste bli mycket hårdare för att ta mig till i första hand nästa nivå och sedan uppåt, nivå för nivå.

Jag gillar att skriva, men kanske får jag hålla mig till veckovisa uppdateringar, mer sammanfattande träningsuppdateringar och andra inlägg som får komma när lusten att skriva faller på.
Det kommer i alla händelser en sammanfattning av min träningsvecka så fort träningsveckan är slut, ett sent avslutande pass är det som väntar idag söndag.

Ett svar på ”Dags att höja nivån”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.