Min plan för 2019, version 2

Kategorier: /

Inlägget har 2 kommentarer. (Kommentarera här)

Följande är planen i nuläget, jag var lite fundersam över att ha en månad mellan Blekinge River Trail och Silverleden i min senaste uppdatering om planen, så jag funderar på att lägga in ett trail-lopp en månad före Blekinge på 44 km bara för att det ska bli ännu lite besvärligare 🙂
Jag tänker dock att även om två av dom loppen är mitt i en tung träningsperiod så är det ändå 80 km jag tränar inför så det borde gå vägen. Men jag är inte anmäld så kanske tänker om där.

Datum Lopp Typ av lopp
16/3 Nora Halvmara B Anmäld
27/4 Munkastigen Trail Run 44 km B
26/5 Blekinge River Trail 50 km B Anmäld
29/6 Silverleden 64 km A
?/8 80 km A
?/10 Krösnabanan Ultra 60 km / GUM 50 km B

2 svar på ”Min plan för 2019, version 2”

 1. Hej Mathias! Det här loppet som planeras i min hemstad kanske kan vara något: https://www.smaland100.com Otroligt coolt upplägg att springa längs den vackra vandringsleden. Jag är sugen på att försöka mig på halva sträckan, alltså 80 km. Välkommen till Oskarshamn!
  Hälsningar Torbjörn

  1. Hej Torbjörn, jag hoppas att din träning går bra!
   Det är farligt att locka med sånt där, jag blir ju sugen direkt 🙂
   Jag ska allvarligt fundera på om jag kanske ska genomföra 80 km där jag med istället för dom planerade 64 km samma helg. Saken är den att jag den helgen ska vara redo för 80 km så det ställer inte till det i planeringen heller…nu blev det svårt för mig… 🙂 Det skulle ju faktiskt öppna för intressanta möjligheter till hösten om jag inte har ett fokus på 80 km i slutet på sommaren. Vad jag däremot kan säga är att det känns som ett givet lopp för att göra sin debut på 100 miles nästa år!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.