Omstart

Kategorier: /

Inlägget har 2 kommentarer. (Kommentarera här)

Mitt behov av mental och fysisk vila kom till slut. Jag behövde känna att jag kunde hoppa över pass någon gång och jag behövde vila från att blogga och t.o.m. vila lite från livet, städa ut det gamla och in med det nya oförstörda.
Jag har försökt lägga om kosten till en renare variant med grönsaker i fokus, fokusera mer på själslig ro och yoga.
Det låter som att jag blivit en renlevnadsmänniska men det är bara en naturlig progression på min resa som började tidigare under sommaren.
Nog om det 🙂

Det kändes som en evighet men jag höll mig bort från löpningen i tre dagar och från att blogga i en dryg vecka.
Men nu är jag tillbaka redo att fortsätta satsa framåt. Laddad, hoppfull och inspirerad 🙂

Imorgon ska jag ge mig iväg på ett lite längre pass på 105 minuter, schemat jag följer nu och har följt tidigare har fokus på tid istället för distans och betydlig mer vila inlagd i passen med tanken att undvika skador. Imorgon är det dock 105 minuter utan vila som gäller.

2 svar på ”Omstart”

 1. Hej!

  Jag läser interaktionsdesign på Stockholms Universitet i Kista och håller på med ett grupparbete där vi ska designa prototyper på en applikation för ultralöpare.

  Som ett första steg i vår designprocess ska vi intervjua löpare för att kunna identifiera behov som vi kan göra en ansats att lösa med vår applikation. Jag skriver till dig för att fråga om ni skulle kunna tänka er att svara på ett par frågor i er kapacitet som ultralöpare, via mail eller skype/telefon?

  Hur gör du för att hålla koll och planera din kost innan/under träning?
  Hur gör du för att hålla koll och planera din kost innan/under ett lopp du springer?
  Vad använder du för källor för att få reda på vad du behöver för kost inför ett lopp och träning?
  Om du får spåna fritt, finns det någon funktion du saknar i en app som kan hjälpa dig med dig träning och kost när det kommer till ultralöpning? Ser du att det finns ett behov av en ny funktion?

  Stort tack på förhand!
  Mvh,

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.