Lördag-Söndag Vecka 1 av 21

Kategorier: /

Inlägget saknar kommentarer. (Kommentarera här)

På lördag morgon blev det 16 kilometer i behagligt tempo, inte alls jobbigt konditionsmässigt men kroppen kändes lite sliten. Jag har sedan GUM inte riktigt haft den frekvensen jag borde ha utan sprungit lite mer sporadiskt och nu hade jag några kilometer i kroppen från både torsdag och fredag. Det är bara att köra på så kommer kroppen att acklimatisera sig till den mer frekventa löpningen. Jag TROR att träningsmängden inför GUM ändå fortfarande gör att kroppen är redo för den tunga träning jag nu påbörjar.

På söndag morgon var tanken att jag skulle få in 8 snabba kilometer innan familjen vaknade upp men jag sov jag lite för länge (jag sov ända till 07, ens referensramar har förändrats lite det senaste året när sova till 07:00 en söndag är att sova flera timmar för länge…) så jag fick flytta det passet till nu på kvällen istället.
Men min inställning till det flyttade passet är att sömn var det jag behövde och med tanke på att jag var lite sliten igår lördag så var några timmar extra vila innan ett lite hårdare pass precis vad jag behövde. Nu är det dock mindre 6 timmar kvar till nästa pass imorgon så snabb måltid, snabb, dusch och förhoppningsvis snabbt insomnande är vad som väntar nu.