Sammanfattning vecka 10 2019

Kategorier: /

Inlägget saknar kommentarer. (Kommentarera här)

Fullt upp just nu, så när jag sitter här och ska skriva en fördröjd sammanfattning så jag minns ingenting från förra veckans träning.
En liten överdrift kanske. Jag minns att det var halt, jag minns att det var väldigt kallt något pass och att jag i en timme ångrade att jag inte hade mössa och jag minns att jag inte hade någon större lust. Bättre sammanfattning än så kanske jag inte kan ge 🙂
Generellt så är det en jobbig period med underlaget nu, det är isigt och det är dessutom väldigt ojämn yta så att man lätt trampar så som man inte borde trampa och får foten i konstiga vinklar. Jag springer nästan bara i mörker så jag får vara glad så länge jag inte trampar alltför snett och gör mig illa.
Annars har jag konverterat min standardrunda från att vara en väldigt platt och lättsprungen sträcka till att mer eller mindre springa uppför halva vägen och samma väg tillbaka nedåt. Så betydligt fler höjdmeter i många pass nu, vilket passar då jag är kvar i just den fasen att det ska vara mer backträning. Det är egentligen bara intervallpassen som är rena pass i backe men jag har alltså vävt in det i flera av passen.