Sammanfattning vecka 2 2019

Kategorier: /

Inlägget saknar kommentarer. (Kommentarera här)

Bra vecka, jag fick nämligen en insikt som jag behandlade i mitt föregående inlägg. Det är dags att börja jobba nu.
Rätt tufft torsdag-söndag och jag delade även upp lördagens långpass och sprang både morgon och kväll. Det är mentalt jobbigare att springa både morgon och kväll tycker jag(trots den kortare distansen båda gångerna) då är man inte får känna sig klar. Normalt tränar jag på morgonen och sen är träningen klar för dagen. Men det var den känslan jag var ute efter, att inte känna sig klar eller nöjd utan att något jobbigt väntade. Att känna ett tvång över att behöva ge mig ut igen. Och att få möta den känslan.
Lite samma känsla fick jag möta på söndag kväll, då klockan var efter 21 och det var väldigt varmt och skönt att sitta inne i soffan och jag inte ville ge mig ute. Att ändå ge sig ut och springa 13 km är vad det handlar om, att inte undvika jobbiga saker för att dom är jobbiga utan att möta dom just för att dom är jobbiga.
Jag mötte ingen annan som sprang igår, förmodligen för att dom flesta som tänkte göra det lyssnade på ens tankar som föredrog det enkla valet.

Nu blev det inte så mycket till sammanfattning av träning utan mer av mina tankar. Men det blev 66 km totalt förra veckan