Sammanfattning vecka 9 2019

Kategorier: /

Inlägget saknar kommentarer. (Kommentarera här)

Det var en planerad återhämtningsvecka föregående vecka men sjukdomen jag hade hos mig redan förra helgen var envis och hela arbetsveckan blev utan löpning och därmed en total vilovecka.
På lördagen tog jag mig an 8 km och känslan var lite som jag antar att korna känner under betessläpp, stor glädje över att äntligen få komma ut!
Veckan som gick var riktigt vårhärlig och hade kunnat bjuda på fina turer men nu är vintern tillbaka och man får ta det lite mer försiktigt.
Jag roade mig med att söka runt lite efter hur mycket av träningen som de facto förstörs/försvinner efter en veckas uppehåll och vad jag kunde hitta var att det inte alls var så farligt eller hade så stor påverkan. Vis av den kunskapen så kändes inte det ofrivilliga uppehållet speciellt jobbigt längre. Jag passade på att dricka öl, göra ett rimligt skötsamt besök på krogen och lite annat som inte riktigt har passat sig under en träningsvecka.

Nu är det två veckor kvar till Nora halvmara och det ser jag fram emot, det blir ju ett lopp helt utan nedtrappning och jag kommer springa både dagen före och dagen efter så egentligen ett träningspass på annan ort. Men jag ser fram ändå emot nerven och känslan av att få springa med lite mer press. Jag vore oerhört nöjd med 1:45 och kräver en tid under 1:50 trots att jag kommer att vara rätt nedtränad då.