Vad händer?

Kategorier: / /

Inlägget saknar kommentarer. (Kommentarera här)

Hallå igen,

Tiden går och bloggen uppdateras inte. Varför? Jag vet inte riktigt, jag kände på ett sätt att jag liksom gått varvet runt. Jag hade beskrivit min träning på alla möjliga sätt. Både bra och dåliga pass, dagar där motivationen fanns där och vikten av att ge sig ut när orken och viljan egentligen inte fanns.
Men en annan inte oviktig orsak är nog alla spam-kommentarer. Jag vet inte varför men det är något med dessa spam-meddelanden och rensningen av dessa som drar ner lusten ordentligt.

Jag vill gärna skriva, det är väldigt givande men vet inte riktigt hur eller med vilket fokus.
Jag fick större delen av maj förstörd av ännu en misstänkt stressfraktur, i samma skor och på samma sträcka som förra året. Förra året var jag dock smart och slutade springa när jag fick ont och var tillbaka på någon vecka. Denna gången var jag dum och fortsatte någon mil till och hade oerhörda problem med att t.o.m. gå dagen efter och att kunna springa var inte att tänka på förrän efter ganska lång tid. Men jag är på väg tillbaka och innan juni är slut så hoppas jag vara uppe i 70+ km per vecka och tillbaka som sig bör. Planen är givetvis förskjuten och min premiär på 50 miles har jag nu bokat in i Västerås i slutet på september vilket faktiskt är rätt skönt, värme är inte min bästa vän och hellre 80 km i regn och enstaka grader varmt i september än samma distans i 25 grader och sol under sommaren.

Annars är jag på väg, jag flyttar till ett ställe där ett löpband hemma inte alls kommer att vara en omöjlighet. Sen om det blir en realitet eller inte återstår att se, men möjligheten till det känns väldig spännande och lockande.